Hydrau Constructie is in 1985 begonnen als eenmanszaak. In de eerste jaren betroffen de werkzaamheden vooral reparaties aan agrarische machines en werd (seizoensgebonden) ook agrarisch loonwerk uitgevoerd. Door de expertise die werd opgebouwd met hydraulische systemen, breidde het klantenbestand zich steeds verder uit met bedrijven uit andere branches.

Inmiddels zijn wij voor bijna elke branche actief, waarin offshore, visserij, civiele techniek en industrie de leiding nemen. Sinds een aantal jaar zijn we aangesloten bij de Koninklijke Metaalunie. Om die reden leveren wij ook conform de Metaalunievoorwaarden.

Sinds 2017 zijn we door Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven officieel erkend als leerbedrijf. Dit houdt in dat we MBO studenten van zowel BBL als BOL opleidingen de kans geven op een leuke en leerzame stage. Heb je hier interesse in? Neem dan even contact op met: info@hydrau.nl.

Vacature

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar hydrauliekmonteurs. Wij zijn geïnteresseerd in zowel ervaren als onervaren monteurs. We zoeken collega’s die gemotiveerd, zelfstandig en precies te werk gaan. De werkzaamheden zijn zeer divers en bestaan bijvoorbeeld uit: hydraulische storingen herleiden en verhelpen, hydraulische aggregaten bouwen, systemen installeren, metingen verrichten, componenten reviseren en hydraulische installaties onderhouden. De werkomgeving varieert tussen: de werkplaats, op locatie met een service bus of aan boord van schepen.

Functie eisen
- Minimaal MTS werk en denkniveau
- Ervaring met hydraulische systemen
- B rijbewijs
- BE rijbewijs is een pre
- Bereid tot overwerk (incidenteel)
- VCA basis of vol
- Ervaring met elektrische systemen is een pre
- Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Wat wij bieden:
- Uitdagende en afwisselende baan
- Leuke bedrijfscultuur
- Ervaren & gezellige collega’s
- Marktconform salaris
- CAO metaal & techniek
- Bijscholing

Over het bedrijf

Hydrau Constructie is ruim 35 jaar actief op het gebied van service, verkoop, productie, ontwerp en verhuur van hydraulische installaties. We werken veel voor de offshore, visserij, industrie en aan bouwmachines. Onze werkplaats is voorzien van een constructiehal, slangenpersruimte, hydrauliekhal en een magazijn. Om service onderweg te kunnen verlenen maken we gebruik van twee servicebussen en een BE-trailer. Wij bieden de mogelijkheid tot het volgen van werk gerelateerde cursussen om jezelf persoonlijk te kunnen ontwikkelen.

Geïnteresseerd? Stuur een e-mail met CV en motivatie naar: robin@hydrau.nl

Wij gaan niet in op acquisitie naar aanleiding van deze vacature.

Duurzaamheid

Als midden klein bedrijf vinden we het belangrijk om het thema duurzaamheid heel serieus te nemen.

In onze werkzaamheden hebben we oog voor energie verbruik. Door het energie efficiënt ontwerpen van installaties valt veel winst te boeken voor onze klanten. Zeker als een installatie continue in bedrijf is. Daarnaast zullen onze servicemonteurs altijd letten op onjuist afgestelde drukveiligheden of remkleppen, want dit geeft energieverlies met als resultaat warmteontwikkeling (die in het ergste geval ook nog eens weg gekoeld moet worden).

Ons wagenpark is volledig up-to-date, waarbij het merendeel aan de Euro 6 norm voldoet.

In 2017 is besloten om een zonnepaneelinstallatie te plaatsen. Met een opwekking van meer dan 26.000 kWh op jaarbasis dekken we niet alleen ons eigen verbruik, maar leveren we zo’n 8.000 kWh aan groene energie terug aan het net. Dit aantal zal de komende tijd toenemen doordat het hele pand volgend jaar een transitie naar LED verlichting doormaakt.