Hydrau Constructie is in 1985 begonnen als eenmanszaak. In de eerste jaren betroffen de werkzaamheden vooral reparaties aan agrarische machines en werd (seizoensgebonden) ook agrarisch loonwerk uitgevoerd. Door de expertise die werd opgebouwd met hydraulische systemen, breidde het klantenbestand zich steeds verder uit met bedrijven uit andere branches.

Inmiddels zijn wij voor bijna elke branche actief, waarin offshore, visserij, civiele techniek en industrie de leiding nemen. Sinds een aantal jaar zijn we aangesloten bij de Koninklijke Metaalunie. Om die reden leveren wij ook conform de Metaalunievoorwaarden.

Sinds 2017 zijn we door Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven officieel erkend als leerbedrijf. Dit houdt in dat we MBO studenten van zowel BBL als BOL opleidingen de kans geven op een leuke en leerzame stage. Heb je hier interesse in? Neem dan even contact op met: info@hydrau.nl.

Duurzaamheid

Als midden klein bedrijf vinden we het belangrijk om ons steentje bij te dragen aan het beperken van onze carbon footprint.

In onze werkzaamheden hebben we oog voor energie verbruik. Door het energie efficiënt ontwerpen van installaties valt veel winst te boeken voor onze klanten. Zeker als een installatie continue in bedrijf is. Daarnaast zullen onze servicemonteurs altijd letten op onjuist afgestelde drukveiligheden of remkleppen, want dit geeft energieverlies met als resultaat warmteontwikkeling (die in het ergste geval ook nog eens weg gekoeld moet worden).

Ons wagenpark is volledig up-to-date, waarbij het merendeel aan de Euro 6 norm voldoet.

In 2017 is besloten om een zonnepaneelinstallatie te plaatsen. Met een opwekking van meer dan 34.000 kWh op jaarbasis dekken we niet alleen ons eigen verbruik, maar leveren we zo’n 8.000 kWh aan groene energie terug aan het net. Tevens maken we in ons pand alleen nog maar gebruik van LED verlichting.