LED buizen
Duurzaamheid
5 december 2017
INDI blog
22 februari 2018
LED buizen
Duurzaamheid
5 december 2017
INDI blog
22 februari 2018

In november en december hebben wij ons gefocust op het uitbreiden van onze verhuurvloot. De nieuwste aanwinst is een 37 kW elektrische unit, uitgevoerd met variabele pomp en frequentie regelaar voor traploze toerenregeling. Deze unit kan daarom voor veel verschillende toepassingen ingezet worden, in een breed werkgebied! Op een hoog toerental heeft de unit een flow tot 225L/min bij 90 bar (bijvoorbeeld voor spoelen). De maximumdruk is 300 bar bij een flow tot circa 70 L/min. Is de geluidsdruk een issue? Bij het draaien op lagere toerentallen is deze unit erg stil.

Meer info volgt zo snel mogelijk. Mochten er vragen zijn over de (verhuur) mogelijkheden, neem dan even contact met ons op!